Ingredientul cheie cu Online business

Astazi vreau sa va povestesc despre modelul de afiliate marketting.

A fi un affiliate iti da oportunitatea sa promovezi produse pe care nu le detii in depozitul tau dar la care primesti comision la vanzare.

Deci nu pierzi timp sau bani in producere si stocare sau testare in timpul de manufacturare doar le prezinti publicului prin metode de marketing.

De ce SFM affiliate este productiv?

Mare majoritate a oamenilor au o intrebare: Cum pot sa produc vanzari online fara pic de intelegere a business-ului online sau pur si simplu experienta crearii unui business?

    1. Ca membru in SFM community o sa poti avea access la un system the business digital deja testat, videoclipuri de training deja pregatite si poti castiga comision doar re-vanzand aceste produse.
    1. Cu fiecare persoana pe care tu o reprezinti (prin accesul la situl de SFM) poti castiga 40% comission pe vanzare pe produs. Cu cat mai multe produse cu atat mai multe comisioane.
    1. O gama larga de videoclipuri de training pentru audienta diversificata.

Sunt multe ale comapanii care merg pe acest model printre care chiar si Amazon. Citeste descpre cum sa fii affiliate marketting doar printr-o simpla cautare pe google. Intre timp poti sa te inscrii online pe SFM si compara produsele.

Lasa-mi un comentariu despre ce crezi despre SFM aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *